ОТ КЪЛНА ДО ВЪРХА – ВСЕ БЪЛГАРСКО!

Отлагане на VII национален фестивал "Семе българско"

Уважаеми приятели, 

провеждането на фестивал „Семе българско“ в град Севлиево на 11 и 12 април 2020 г. се отлага, заради въведените мерки за справяне с Covid - 19. 

 

Знаем, че за някои от Вас това ще е затруднение. За нас също не е лесно да отложим събитие от такъв мащаб, но е важно да бъдем отговорни - към вас изложителите, участниците на сцена, към посетителите, а и към нас, и нашите семейства. 

 

Вярваме, че фестивалът ще се случи през годината и то по най-добрия възможен начин. Вярваме, че своевременните мерки, които бяха предприети, са с мисъл за бъдещето. Вярваме, че, ние, българите сме се съхранили, благодарение на силния ни и несломим дух, оцелял през доста по-големи изпитания от това. 

Вярваме в това още от първото издание на фестивала, който създадохме, за да помним и предаваме напред духа български. 

 

Призоваваме ви да се вслушвате в съветите на експертите, като се грижите за себе си и за околните. И нека си пожелаем, в някои от следващите месеци, живи и здрави, да се срещнем в Севлиево, където от кълна до върха всичко ще е българско!

 

С Уважение,

От организаторите на национален фестивал „Семе българско“

Прочети още:
 
Багатури завладяват сцената на фестивал "Семе българско"

Културата, ритуалите, митологията, фолклора, танците и бойните умения на предците ни ще оживеят в рамките на седмото издание на национален фестивал "Семе българско". Спектакъл "Бага-тур" ще срещне гостите на фестивала със завета на дедите ни, останал от древността до наши дни, а именно: да научим децата си на 3 неща - да яздят, да стрелят с лък и да говорят само истината.

Прочети още:
 
Предишна123456789Следваща

Вижте ни във Фейсбук